Jump to Navigation

Irányítási rendszerek kiépítése tanácsadás

Az INFOBIZ Kft. segít irányítási rendszerek...


Az INFOBIZ Kft. alapelve, hogy ügyfelei igényeit a legmagasabb szinten szolgálja ki. Ezért törekszünk a legjobb ár-érték arányt biztosítani ügyfeleinknek oly módon, hogy kiváló szaktudással és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollegák hatékonyan segítsék az ügyfeleink irányítási irányítási rendszereinek kiépítését, és ezzel az egyik legolcsóbb szolgáltatást biztosítsuk
nekik a piacon.

Az INFOBIZ Kft. filozófiája, hogy minden esetben olyan irányítási rendszert építsen ki megbízói (partnerei) számára, amely a szabványkövetelmények és egyéb elvárások kielégítése mellett a "lehető legkisebb dokumentálási kényszert" jelenti számukra. A kiépített irányítási rendszerekkel szembeni alapvető elvárás a partner viszonyaihoz mért testre-szabottság, rugalmasság, átláthatóság és hatékonyság. További lényeges szempont, hogy a kialakított irányítási rendszerek ne csak a nemzetközi irányítási rendszerszabványoknak, hanem a jogszabályi, hatósági, lakóssági, tulajdonosi stb. elvárásoknak és előírásoknak is feleljenek meg.

Partnereink igényeit nem "általában" kell kielégítenünk, hanem erősen figyelembe véve az adott terület szakmai specifikumait. Ezért is külön hangsúlyt helyezünk a felkészítés során mind az adott szakmát ismerő speciális tudás meglétére, mind az irányítási rendszer és az egyes rendszerelemek megvalósításához szükséges különböző speciális know-how alkalmazására. Miután úgy véljük, hogy a polihisztorok ideje lejárt, ezért mindig olyan projekt-teamet állítunk fel, amely tartalmazza az összes szükséges szakmai ismeretet és tudást.