Jump to Navigation

Az INFOBIZ Kft. bemutatása

Szolgáltatási területeink

Minőségképünk, minőség-filozófiánk

Azt a tanácsadói projektet tekintjük sikeresnek, amelynek eredményeképp partnereink, ügyfeleink is eredményesebbek, hatékonyabbak, azaz sikeresebbek lettek. Nem egyszerűen tanácsadók vagyunk, hanem szövetségesek és partnerek abban, hogy elképzeléseik és célkitűzéseik megvalósuljanak. Szakembereink a rendszer működésének hatékonyságát helyezik előtérbe.

Az INFOBIZ Kft. filozófiája, hogy minden esetben olyan irányítási rendszert / megoldást építsen ki megbízói (partnerei) számára, amely a szabványkövetelmények és egyéb elvárások kielégítése mellett a lehető legkisebb dokumentáltságot jelenti számukra. A kiépített irányítási rendszerekkel / megoldásokkal szembeni alapvető elvárás a partner viszonyaihoz mért testre-szabottság, rugalmasság, átláthatóság és hatékonyság. További lényeges szempont, hogy a kialakított irányítási rendszerek ne csak a nemzetközi irányítási rendszerszabványoknak, hanem a jogszabályi, hatósági, lakossági, tulajdonosi stb. elvárásoknak és előírásoknak is feleljenek meg.

Tevékenységünk gyakorlat- és eredmény-orientált. Tisztában vagyunk vele, hogy partnereink számára értéket teremteni kizárólag üzleti eredményeket produkáló, és a gyakorlatban is végrehajtható javaslatokkal tudunk. Ezért készek vagyunk azok megvalósításában is együttműködni, garantálva a kívánt eredmény előállítását a vállalt határidő és az erőforráskereteken belül.

Mindig arra törekszünk, hogy a legkiválóbb módszereket alkalmazzuk, és a legjobb szakemberekkel dolgozzunk együtt, akik céljainkat és törekvéseinket elfogadják és mindennapi munkájuk során ezen elveket használják. Jellemzően kis létszámú, szakértői projekt-csapatokkal dolgozunk együtt. Tanácsadóink többsége sokéves tapasztalattal rendelkezik, és az évek során, szakterületük művelése közben számos iparágban szereztek elmélyült ismereteket. Cégünk szakértői – a saját eredeti szakmájukon túl, – minőségirányítási ismeretek területén is a legmagasabban képzettek, sőt közöttük több vezető auditori tapasztalattal rendelkező is van. Gyakorlatunk van több ezer fős és néhány fős szervezetek irányítási rendszereinek kiépítésében is.