Jump to Navigation

Árképzésünk alapelvei

Minden érdeklődőnknek egyedi árat kalkulálunk, szervezetének szükségletei és a megoldandó feladat összetettsége szerint. Ebből az elvünkből nem engedünk és ennek ellenére meg tudjuk oldani, hogy a gyakorlatban általában megajánlott díjszabások közül mi az „alsó mérnöki napidíjat” alkalmazzuk. (Egyszerű a megoldás: jó szakembereket kell alkalmazni, akik hatékonyabban végeznek el egy feladatot másnál.)

Ügyfeleink igénye alapján rugalmasan alakítjuk árképzésünket, és többféle módon is adunk ajánlatot:

  • Fix-áras ajánlat esetén az adott feladat nagyságának megfelelő szükséges munkaigény alapján kalkulálunk.
  • Napidíjas ajánlat esetén mindig – szigorú belső és ügyfél általi kontroll mellett – csak a konkrét munkavégzésre valóban ráfordított és ügyfél által igazolt munkanapok kerülnek kiszámlázásra.
  • Átalánydíjas ajánlat esetén – különösen ISO rendszerek kiépítésekor – lehetőség van hosszú távú együttműködés kialakítására, és a rendszer kiépítésére, üzemeltetésére, karbantartására illetve továbbfejlesztésére egy folyamatos szerződést kötni. Ez a konstrukció tartalmazhatja a rendszer kiépítése teljes vagy részbeni költségének az elosztását is az átalánydíjakba. Ez egyszerre több előnyt is jelent az ügyfélnek: egyrészt nincs egyszerre nagy költség, másrészt biztonságot jelent az üzemeltetési szakaszban a szükség esetén mindig rendelkezésre álló szakértői támogatás.

 

Továbbá egy másik szolgáltatásunkkal is segítjük ügyfeleinket, hogy tanácsadási (különösen ISO rendszerek kiépítési) projektjeik hatékonyak és eredményesek legyenek. Ez a projektjeik (megbízó oldali) minőségbiztosítása. Erről további részletek itt.